Med det nye batteriet på 40 kWt er elektriske Nissan e-NV200 EVALIA med fem eller syv seter et flott valg for enhver voksende familie og en mer bærekraftig livsstil. Gjennomfør alle turene i hverdagen med hele familien på en enkelt lading eller gjør maksimalt ut av lademulighetene dine og få lenger glede av tilkobling og komfort. 

KAMPANJEPRIS

Kjøp e-NV200 Evalia i Juni og få vinterhjul inkl i prisen

FRA kr 340.240,- 

Spar inntil 17.558,-

FAMILIEBILEN SOM

TILPASSER

SEG DEG

EKSTREMT ALLSIDIG

Nissan e-NV200 EVALIA har opptil syv seter som kan legges ned på flere forskjellige måter og en innside som er designet for å tilpasse seg deg. Legg ned ett eller to seter for å få mer plass til bagasje eller skyv en hel seterad forover enten horisontalt eller vertikalt for å tilpasse plassen etter dine behov. Nissan e-NV200 EVALIA sørger for å dekke alle dine behov.

NULL UTSLIPP

BELØNNINGEN VED Å VELGE EN ELEKTRISK E-NV200 EVALIA

e-NV200 EVALIA gir deg en hel syvseters elbil for en smartere, grønnere og mer bærekraftig livsstil. Bytt til en 100 % elektrisk bil og ta farvel med bensin, diesel, få redusert årsavgift, og få offentlige subsidier, lavere vedlikeholdskostnader samt en romslig og allsidig flerbruksbil i stedet.

 

FLERBRUKSBILEN

E-NV200 EVALIA

ER HIGH-TECH 

INTUITIVE TEKNOLOGIER

Nissan e-NV200 EVALIA har et avansert system og intutivt grensesnitt som sørger for at du får en bedre kjøreopplevelse hver dag. Synkroniser smarttelefonen slik at du kan ringe og svare på anrop, samt administrere elbilen eksternt ved bruk av moderne teknologi.